top of page

Unboxing af Hans J. Wegner CH24 Y stol i ancient oak hos Møbelhuset 2

Unboxing af en kendt klassiker i Møbelhuset 2 i Wegners fødeby Tønder. Bo og Anders pakker en længe ventet udgave af Hans J. Wegners kendte CH24 og kaldet Y-stolen ud. Modellen er speciel, idet producenten af Y-stolen Carl Hansen & Søn i forbindelse med markeringen af Wegners 104 års fødselsdag har besluttet sig for at lave en specialmodel af Y-stolen. Stolen er lavet i en ganske speciel overfladebehandling, der giver en glød, der er kendetegnende for moseeg. Der er tale om en meget flot mørk glød, der passer perfekt til den lyse papirflet på sædet og den passer ligeledes til et flot spisebord i lys eg. Anders og Bo fortæller i videoen omkring Y-stolen og om den specielle limiterede model, der sælges d. 2.+3. april 2018. Vi har fået lov til at tilbyde vore kunder muligheden for at forudbestille deres eksemplar af Y-stolen i ancient oak og derfor kan du på vores webshop forudbestille det antal, du har brug for. Som et lille ekstra, så har hver Y-stol i ancient oak et lille messingskilt med Hans J. Wegners signatur indarbejdet i tværstykket. Hvis du har nogle spørgsmål, så står vi gerne klar med råd og vejledning på 74 72 20 81 eller på mail@mobelhuset-2.dk og du er selvfølgelig velkommen til at besøge vores store Carl Hansen & Søn showroom, hvor du også kan se Y-stolen i ancient oak.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page