top of page
Getama_Wegner_Katalog_Groen.jpg
Getama_Wegner_Katalog_Venus.jpg

Getama

Igennem snart 60 år har GETAMA Danmark A/S fremstillet møbler, designet af den internationalt kendte danske designer Hans J. Wegner. Disse møbler kendetegnes ved deres fine design, høje kvalitet og holdbarhed og betragtes af mange som samleobjekter. GETAMA fremstiller også møbler fra designerne Nanna Ditzel, Bernt, 2R, O&M, N.J. Haugesen, J.O. Christensen m.fl.

GETAMA blev grundlagt i 1899 og specialiserede sig dengang i tangmadrasser, deraf navnet GEdsted TAng MAdrasfabrik. Getama har fulgt med udviklingen og fremstiller i dag et bredt udvalg af box- og springmadrasser, som fås med mange forskellige hovedgavle i nutidigt design.

 

GETAMA teater- og auditoriestole er tilpasset salen eller lokalet, hvor de monteres. Det giver bedre siddekomfort og bedre udsyn, og samtidig hører man bedre, når øjnene kan følge med i det, der foregår. Når man sidder godt, falder kroppen til ro, og man skal ikke vride og vende sig for at følge med.

Du kan se de forskellige kataloger og læse en interessant tekst omkring Getamas 100 års jubilæum, hvor hele baggrunden for Getama fortælles.

Vi ønsker dig god læsning og hvis du har nogle spørgsmål, så hjælper vi gerne videre. Vi har et stort showroom med de smukke Wegner klassikere fra Getama i Møbelhuset 2 i Tønder.

Getama_100_aars_jubilaeum.jpg
bottom of page