top of page

Årets limiterede Birthday Edition af Hans J. Wegners CH24 Y-stol i mahogni

Se og forudbestil særudgaven hos Møbelhuset 2 fra Skærtorsdag den 1. april.

For at markere Hans J. Wegners fødselsdag den 2. april lancerer Carl Hansen & Søn hvert år en limiteret udgave af Wegners ikoniske CH24 Y-stol i en ny genfortolkning.

I år kan CH24 Y-stolen erhverves i en eksklusiv FSC-certificeret mahogni, som er forseglet med en højglanslak, der lader træets naturlige skønhed skinne igennem, og som giver Wegners ikoniske design yderligere et element af varme og eksklusivitet.CH24 Y-stolen består af 14 dele, og sædet er flettet af 120 meter papirgarn. Fødselsdagsudgaven har derudover en lille diskret messingplade placeret på indersiden af stolens ramme med Hans J. Wegners underskrift og fødselsdato, ligesom der medfølger et ægthedscertifikat.

Hos os i Møbelhuset 2 er Tønders bysbarn Hans J. Wegners fødselsdag altid noget ganske særligt, og i år er ingen undtagelse. Vi har åbent både Skærtorsdag og Langfredag, hvor du fra 1. april kan se årets limiterede Birthday Edition af CH24 Y-stolen i vores showroom

Særudgaven er fremstillet i begrænset omfang og kan kun købes d. 8. april 2021. Pris: 6.995 kr. Stolen kan dog allerede forudbestilles fra den 1. april 2021, så kom gerne forbi os i forretningen, eller kontakt os på telefon 74 72 20 81, på mail@mobelhuset-2.dk eller på Messenger. Stolen kan også forudbestilles eller købes på vores webshop.Vi ser frem til at fejre Hans J. Wegners fødselsdag sammen med dig!

Hans J. Wegner (1914-2007)

Blandt de danske møbeldesignere betragtes Hans J. Wegner som en af ​​de mest kreative, innovative og produktive. Han designede mere end 500 stole - mange af dem betragtes som mesterværker. Hans J. Wegner var en del af den spektakulære generation, der skabte den første bølge af dansk moderne design. Kernen i Wegners arv er hans fokus på at vise møblets indre sjæl gennem et simpelt og funktionelt ydre. Wegner blev født i 1914 som søn af en skomager, i Tønder. Han kom i lære hos den danske møbelsnedker H. F. Stahlberg, da han var blot 14 år gammel. Senere flyttede han til København og gik på Kunsthåndværksskolen fra 1936 til 1938, inden han sprang ud som møbeldesigner.

コメント


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page