top of page

Hvad lang tid tager det at flette en Y-stol?

Møbelhuset 2 i Tønder afholder jævnligt Hans J. Wegner arrangementer, hvor du kan opleve forskellige aktiviteter i vores store udstilling. Wegner blev født i Tønder d. 2. april 1914 og vi har derfor en stor udstilling med hans kendte klassikere. I vores Carl Hansen & Søn showroom viser vi dig en lang række af de Wegner produkter, som i dag produceres hos Carl Hansen & Søn, herunder også CH24 også kaldet Y-stolen. Wegner tegnede denne model til Carl Hansen & Søn i 1949 og den kom i produktion i 1950 og har været i produktion lige siden dengang. Den udmærker sig ved en lethed, enkelthed og håndværksmæssig kvalitet. Nedenfor er en video med stolefletter Benny fra Carl Hansen & Søn, der er i gang med at omflette en gammel CH24 Y-stol. Det tager Benny ca. 45 minutter at flette en Y-stol og som du kan se, så skal papirsnoren trækkes igennem rigtig mange gange inden stolen står færdig. Hold dig opdateret via vores facebook side ang. vores Wegner arrangementer og kom ind og få en oplevelse indenfor håndværk i særklasse. Hvis du har nogle spørgsmål ang. Y-stolen, så er du velkommen til at kontakte os på 74 72 20 81 eller på mail@mobelhuset-2.dk

Se nedenfor, hvordan Y-stolen fremstilles.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page