top of page

PP-Møbler - en virksomhed i særklasse

PP Møbler er et familieejet dansk møbelsnedkeri, grundlagt i 1953, med en stærk tradition for at skabe designmøbler af høj kvalitet. Motivationen har altid været en fælles kærlighed til træ og en stædig tro på, at teknik, opfindsomhed og håndværk kan forenes i en stræben efter kvalitet. I portrætvideoen nedenfor får du et tydeligt indtryk af hvilke filosofi og dybe værdier, der ligger til grund for selve virksomheden, den produkter samt dens ejere og medarbejdere. Vi er stole over i Møbelhuset 2 i Hans J. Wegners fødeby Tønder, at kunne præsentere PP-Møblers store produktsortiment og videreformidle den spændende historie omkring disse produkter i særklasse.

Videoen blev til i forbindelse med markeringen af Hans J. Wegners 100 års fødselsdag i 2014.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page