top of page

CH24 | Ancient Oak | Særudgave | Nyhed

Y-stolen i Ancient Oak kan kun købes d. 2. & 3. april, 2018 – forudbestilling er mulig allerede nu.

I anledningen af Hans J. Wegners fødselsdag præsenterer Carl Hansen & Søn en limiteret særudgave af den ikoniske Y-stol i Ancient Oak - egetræ, der efter en speciel behandling har fået samme styrke, varme og mørkebrune glød som tusind år gammel moseeg.

Med sit karakteristiske Y-formede rygstykke og dampbøjede rygbøjle er Y-stolen et håndværksmæssigt mesterværk, som har været i produktion uafbrudt siden Wegner tegnede den ikoniske stol for Carl Hansen & Søn i 1950.

Stolen er et enestående håndværk, som består af 14 unikke dele der gennemgår i 100 produktionsled. Den er et eksempel på mesterligt snedkerhåndværk - hvor sædet håndflettes af 120 meter papirgarn.

Med den limiterede udgave i Ancient Oak hylder Carl Hansen & Søn Wegners organiske formsprog og tidløse design. Den limiterede særudgave kan kun købes den 2. & 3. april 2018.

Stolen er udført i oliebehandlet Ancient Oak med sæde i naturflet. Særudgaven leveres med et ægthedscertifikat fra Carl Hansen & Søn samt et messingskilt med Hans J. Wegners signatur og fødselsdato indgraveret - diskret placeret på stolens inderside.

Vi har i anledning af markeringen af Wegners fødselsdag d. 2. april åbent i Møbelhuset 2 fra kl. 11.00-16.00, hvor du vil kunne opleve denne fine særudgave i virkeligheden og selvfølgelig også bestille dit eget eksemplar. Kontakt os gerne på mail@mobelhuset-2.dk ved eventuelle spørgsmål.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page