top of page

Kom til Hans J. Wegner Weekend hos Møbelhuset 2

Vidste du, at én af Danmarks største designere Hans J. Wegner er født i Tønder?

I anledning af Wegners 104 års fødselsdag den 2. april byder vi velkommen til vores store Wegner Weekend lørdag d. 7. + søndag d. 8. april - begge dage fra 10.00-17.00. Repræsentanterne fra de kendte Wegner-producenter PP-Møbler og Getama kommer for at fortælle historierne bag de utallige smukke ikoner, som Wegner gennem tiden har tegnet og som i dag fremstår som det ypperste indenfor tidløst dansk design kendt langt ud over Danmarks grænser.

I den anledning får vi besøg af en fletter der demonstrerer hvordan Y-stolen flettes og ikke at glemme har vi også mange gode kampagnetilbud til dig, der elsker design!

VIND EN Y-STOL Kom og vær' med i konkurrencen om at vinde den limiterede særudgave af Y-stolen i Ancient Oak, som kun kunne købes den 2. og 3. april! Vi har gemt én til den heldige vinder. Kom ind i Møbelhuset 2 og deltag.

Udover kaffe, kage og super skarpe kampagnetilbud byder Ole fra Kulturvin på smagsprøver på franske vine og Preben Beck viser sine smukke kunstværker hele weekenden.

Gå ikke glip af gode tilbud, spændende fortællinger og den hyggelige stemning.

Besøg også Wegnertårnet i Tønder, der på 8 etager viser Hans J. Wegners ikoniske møbelklassikere - det er et besøg værd!

Vi glæder os til at se dig denne weekend!

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page