top of page

CH71 lounge chair og CH72 sofa tegnet af Hans J. Wegner i 1952 genoptages i produktion af Carl Hanse

Carl Hansen & Søn præsenterer CH71 lounge chair og CH72 sofa tegnet af Hans J. Wegner i 1952 - Carl Hansen & Søn er stolt over, at kunne genoptage modellerne i produktion efter de har været ude af produktion siden slutningen af 1970'erne. Modellerne er gode eksempler på Wegners unikke evne til, at forene funktion og komfort på en æstetisk måde. Modellerne blev vist første gang i 1952 og blev på Milano møbelmessen netop fremvist for offentligheden. CH71 lounge chair og CH72 er karakteriseret ved relative små dimensioner, et slankt, komfortabelt og elegant udtryk. Korpus er polstret med enten stof eller læder og benene er i træ. Modellerne er udstyret med nogle fine trægreb forrest på armlænene, der bevirker et godt greb både når man sætter sig ned i møblet og når man rejser sig op af møblet. Møbelhuset 2 har bestilt både loungestol og sofaen til udstillingen og vi beretter her på siden, når den står i vores store Carl Hansen & Søn showroom, hvor du naturligvis er velkommen til at komme ind og prøve dette fine stykke dansk møbelkunst. Vi ser frem til at byde disse interessante klassikere velkommen her i udstillingen.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page