top of page

Wegner spisebord model CH338

Hans J. Wegner har ikke kun tegnet spise- og hvilestole - han har også tegnet mange smukke spiseborde, der passer til de stolemodeller han har tegnet. En af de modeller, der er populære er CH338. Modellen er endnu et eksempel på Wegners visionære arbejde. Den ellipseformede bordplade er af træ ligesom benene. CH338 er designet af Hans J. Wegner i 1962.

Modellen har en langstrakt facon, hvor det er bredest på midten og bliver mere smalt ude i enderne. Dette betyder, at der er godt med plads til fade og dekorationer midt på bordet, men samtidig har alle, der sidder ved bordet muligheden for at se hinanden. Understellet på model CH338 er fint udformet, idet der er en udfræsning i sargen, der muliggør, at personerne, der sidder ved langsiden af border har plads til deres lår, hvilket ikke altid er tilfældet, når man ser på andre spiseborde. Bordpladen har med sine bløde former et roligt og harmonisk udtryk og overbeviser med den massive stavlimede egetræsplade - en yderligere detalje er, at underkanten af bordpladen har fået en facet-slibning, der rent optisk gør, at pladen ser mere let og elegant ud.

Det fremgår tydeligt, at når man gør sig den tjeneste, at kigge under bordpladen og ser nærmere på understellet, at Wegner har gjort sig stor umage med, at tilføje fine snedkermæssige detaljer, såsom at tværpinden går igennem bordbenet og at de skruer, der bliver brugt også er en dekorationsmæssig detalje. Bordet fås med tillægsplader og derfor også praktisk i forhold til, at man får gæster eller til højtider, hvor der er brug for mere plads. Billeder er taknemlige og hvis du har lyst til at opleve denne smukke model, så har vi i Møbelhuset 2 alle 3 størrelser stående, som modellen laves i, sådan at du kan blive overbevist omkring bordets høje kvalitetsniveau.

Følgende størrelser fås:

CH337 Spisebord - Mål: 140x115 cm.

CH338 Spisebord - Mål: 200x115 cm.

CH339 Spisebord - Mål: 240x115 cm.

Uanset, om du søger et mindre bord eller et større bord, så har du mulighed for at få et fleksibelt bord til netop det behov du har brug for i en god kvalitet. Kontakt os gerne for nærmere info på telefon 74 72 20 81 eller på mail@mobelhuset-2.dk

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page