top of page

CH26 spisestol - smukke snedkerdetaljer

Nogle af Hans J. Wegners spisestole modeller er på grænsen til det minimalistiske. Wegners CH26 spisebordsstol er designet i 1950, men har aldrig tidligere været i produktion og denne model har mange fine snedkermæssige detaljer. Tro imod Wegners oprindelige arbejdstegning har CH26 stolen endelig fået liv, og er med sine svungne, organiske former og høje håndværksmæssige kvalitet en ægte Wegner klassiker.

CH26 spisestuestolen har et nært slægtskab med CH22 loungestolen, og fælles for de to stole er den gode ergonomi, den stærke konstruktion og de karakteristiske armstøtters svungne former. CH26 fungerer både som spisebordsstol og som arbejdsstol, og Wegner har taget nøje hensyn til bordhøjde og brug i stolens proportionering og konstruktion.

CH22 er fremstillet i massivt træ med en organisk formet rygskal i formspændt finer. Stolen fås i eg og valnød samt i en kombination af disse træsorter i forskellige overflader. Sædet fås med flet i natur eller sort papirgarn. Modellen giver en meget fin støtte i ryggen, fordi trykket mod ryggen fordeles ud over en større flade. Der fås en passende løs sædehynde til stolen, der giver en god komfort og samtidig beskytter papirflettet i sædet. Du kan opleve denne smukke spisestol hos Møbelhuset 2 i Wegners fødeby i Tønder, hvor vi er stole over, at kunne vise de mange klassikere frem i vores store Carl Hansen & Søn showroom.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page