top of page

HANS J. WEGNER BIRTHDAY EDITION - CH24 I GLOSSY NAVY BLUE

Dette års fødselsdagsudgave af Hans J. Wegners ikoniske Y-stol er udført i samarbejde med den prisbelønnede designer Ilse Crawford. Hjertet i hendes arbejde fra studiet i London er at sætte menneskets behov og ønsker i centrum både derhjemme, men også på arbejdspladsen og i det offentlige rum.

Dette fokus på menneskets sanselige velbefindende gør sig i høj grad også gældende for Hans J. Wegner, som Carl Hansen og Søn hvert år fejrer med en ny limiteret udgave af Y-stolen. Hans J. Wegner designede ikke kun for øjet eller funktionaliteten, men indlejrede begge dele i et samspil, hvor funktion og menneskets sanselige behov forenes.

Om genfortolkningen af årets limiterede fødselsdagsudgave udtaler Crawford, at det først og fremmest er en stor ære at være forbundet med Hans J. Wegner. Hun hæfter sig ved, at også Wegner genanvendte eksisterende design med et konstant fokus på at raffinere og forbedre. Denne enestående eksperimenterende tilgang, som var meget vigtig for Wegner, ser Crawford afspejlet som livets arbejde i hans møbler.

Ilse Crawford har været meget omhyggelig med at respektere netop denne proces i Wegners møbler i hendes fortolkning af Y-stolen. Med den limiterede udgave i en højglanslakeret Navy Blue har hun efterstræbt at tilføre stolen endnu et sanseligt lag med et udtryk, der både er tidløs, men som også rammer noget i tiden.

Med den limiterede CH24 Glossy Navy Blue får man en ærefuld, markant og indbydende fortolkning af et dansk designikon. Leveres med metalplade, der er graveret med Limited Edititon 2020 og Hans J. Wegners signatur. Stolen er udført i FSC®-certificeret træ med en vandbaseret lak i højglans.

Her på webshoppen er her tale om en forudbestilling af stolen, som vi bestiller med det samme hos Carl Hansen & Søn. Du vil hurtigst muligt herefter få besked vedr. leveringstiden.

Stolen sælges fra 2. april til 30. april 2020, men du kan allerede nu forudbestille stolen her på webshoppen.

Vi står gerne klar ved telefonen eller på email i forhold til eventuelle spørgsmål. Vi har også stolen i udstillingen, hvor du er velkommen til at komme forbi og se den - naturligvis i forhold til de af myndighederne udstedte forholdsregler pga. Corona.Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page