top of page

Hans J. Wegner - CH004 | Nesting Tables

🪑🍃 Nesting Tables - Funktionelt og tidløst design af Hans J. Wegner 🍃🪑


Vi præsenterer stolt CH004 - Nesting Tables, et sandt mesterværk af den danske møbeldesigner Hans J. Wegner. Kendt som 'Stolens Mester', skabte Wegner møbler med en enkelhed og funktionalitet, der smeltede sammen med æstetik og harmoni i dimensioner og materialer. Nesting Tables er ingen undtagelse!


Disse tre indskudsborde er nøje skaleret, så de passer perfekt sammen og kan integreres med andre møbler, enten som sideborde eller et mindre sofabord. Wegners signaturdetaljer, som de runde, tilspidsede bordben, klassiske tapsamlinger og harmoniske buer på for- og bagsarg, efterlader et organisk og tidløst udtryk.


De populære indskudsborde vandt frem som møbeltype i 1950’erne med behovet for en mere fleksibel indretning – og behovet er mindst lige så relevant i dag. Nesting Tables giver dig mulighed for at ommøblere let og skabe små rum i rummet, så du kan tilpasse din indretning efter behov.


Hans J. Wegner (1914-2007) var en af de mest kreative, innovative og produktive danske møbeldesignere. Han tegnede op mod 500 stole i sin karriere, og mange af dem betragtes som sande mesterværker. Hans J. Wegner er mest kendt for sin ikoniske Y-stol, som har været i uafbrudt produktion siden 1950. Hans unikke evne til at udtrykke møblers inderste sjæl gennem et enkelt og funktionelt ydre er kernen i hans arv.


Tag et nærmere kig på Nesting Tables og lad dig inspirere af Wegners enestående designarv! 🌟

Kontakt os gerne for nærmere info samt bestilling af dette smukke Hans J. Wegner design.
Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page