top of page

Hans J. Wegner CH417 | BAKKEBORDET

I Hans J. Wegners bakkebord CH417 er to enkle elementer kombineret – en vendbar, rund bakke og et sammenklappeligt stel af rustfrit stål – til en smart og opbevaringsvenlig løsning, som er både enkel og praktisk. Den lette bakke har en kant af naturfarvet eg og fås i en udgave med sort laminat på den ene side og hvid på den anden side, eller med henholdsvis lys og røget egefiner på hver sin side. Bakkens kant er spændt i facon af finer i lys eg, hvis ender er holdt sammen af et smalt stykke træ i røget eg. Udover at samle ringen fungerer stykket som greb, idet en udskæring i bakkens plade gør det nemt at holde om det, når man bærer bakken lodret.

Hans J. Wegners CH417 bakkebord er et klart eksempel på hans evne til at skabe funktionelle og på samme tid smukke, unikke brugsgenstande. Du kan se det her på webshoppen og vi har det også stående i vores store Carl Hansen & Søn showroom. Det fås med en vendbar hvid/sort laminat plade og med den ene side i eg olie finér og den anden side i valnød finér olie.

Hans J. Wegner (1914-2007) betragtes som en af de mest kreative, innovative og produktive danske møbeldesignere. Hans J. Wegner, der også kaldes 'Stolens Mester', tegnede op mod 500 stole i sin karriere – hvoraf mange betragtes som mesterværker. Hans J. Wegner er formentligt mest kendt for sin ikoniske Y-stol, som har været i uafbrudt produktion siden 1950. Kernen i Hans J. Wegners arv er hans særlige evne til at udtrykke møblers inderste sjæl gennem et enkelt og funktionelt ydre.


Comentários


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page